top of page
  • Szerző képeonkoplasztika

Tisztelt Betegek, Kedves Páciensek!

Frissítve: 2020. jún. 12.

Lassan talán véget ér a vírus miatti veszély időszaka, ami a semmiből felbukkanva szabályosan kifordította sarkából mindannyiunk életét. Mégis az emberek jó szándékú összefogásával, a helyes és időben folytatott járványügyi intézkedésekkel és egyesek szerint a Jóisten, míg mások szerint a szerencse segítségével mondhatni megúsztuk a tömeges megbetegedéseket és a szinte felfoghatatlan, tizedelő pusztulást. Örülhetünk hát a napsugárnak, a nyárnak, szeretteinknek és annak, hogy megint visszakapjunk szabadságunkat.




Ne felejtsük azonban azokat, akiket nem került el ez a betegség, szenvedést és esetleg halált eredményezve a családokban, vagy ha ezt nem is, de egzisztenciálisan súlyos károkat okozva, és azokat sem, akik fáradhatatlanul védtek, gyógyítottak, elláttak minket az elmúlt hónapokban. Mindenki félt, magáért vagy másért, tanuljunk belőle jobb, egymásért felelős embernek lenni, majd akkor is, ha már halványul a közvetlen fenyegetettség érzése.

Szeretném megköszönni a betegeknek, a pácienseknek és kedves hozzátartozóiknak, hogy betartották a járványügyi szabályokat, hogy vigyáztak magukra és ránk, egészségügyi szakemberekre, hogy az elmúlt hónapokban türelmesek voltak és fegyelmezetten önnön egészségügyi problémáikat, kérdéseiket, félelmeiket is félrerakták, ha kellett, hogy a közösségben megakadályozzák a járvány terjedését.


Kérem azonban, hogy aki tünetekkel rendelkezik, daganatot gyanít vagy más egyéb panasza van, ne várjon tovább, ne féljen, hanem tegye meg a szükséges első lépést és jelentkezzen vizsgálatra! Tegye ezt meg az is, akinél már csak kontrollvizsgálatok történnek, és ezek elmaradásától, elhúzódásától tart csak, egyébként panaszmentesen, vagy azok, akiknek szűrő jellegű vizsgálatait kellene tervezni, megkezdeni vagy éppen folytatni.



Mi az egészségügyben, az előírásoknak és a szakma szabályainak megfelelően mindent megteszünk, hogy a rendelőkben mindannyian a legnagyobb biztonságban lehessünk, és ismét Ön és egészsége illetve gyógyulása vagy éppen szépsége lehessen a legfontosabb szempont.


A váróteremben való távolságtartás, az előjegyzés időpontjainak megfelelő elosztása, a rendszeres fertőtlenítés, a maszkviselés, a higiéniás szabályok szigorú betartása, a kísérő személyek nélküli konzultációk, amiben szíves közreműködésüket továbbra is szépen kérem.


Munkatársaimmal a legjobb tudásunk szerint állunk ismét rendelkezésükre.

Dr. habil. Mátrai Zoltán PhD FEBS általános sebész, mellkassebész, plasztikai sebész, klinikai onkológus szakorvos európai (EBSQ/UEMS) sebész onkológus, emlősebész

1 635 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page