top of page
  • Szerző képeonkoplasztika

Korszerű emlőrák sebészeti tankönyvek

Frissítve: 2020. jún. 12.



Az ország legnagyobb orvosi és egészségügyi tan- és szakkönyvkiadója, a Medicina gondozásában 2015-ben megjelent szép kivitelű és hiánypótló, a korszerű tudományos tartalmat fotókkal, képekkel és táblázatokkal gazdagon illusztráló Az emlőrák korszerű sebészete című tankönyv nagy sikert aratott a szakmai közönség előtt.


A kötet kibővített, naprakész tudományos információkat és sebészeti technikák részletes leírásait tartalmazó angol nyelvű változatát 2019-ben adták ki. A könyvbemutatóra egy éve, 2019. június 12-én a Central-Eastern European Breast Cancer Surgical Consortium (Közép-Kelet Európai Emlőrák Sebészeti Konzorcium) első nemzetközi konferenciáján került sor Budapesten, a Várkert Bazárban.


A Principles and practice of oncoplastic breast surgery nemzetközileg elismert szerzők által közel 800 oldalon, 2000 illusztrációval szemlélteti az emlőrák kezelésének valamennyi aspektusát, melyek közül leghangsúlyosabb a kötet címében utalt onkoplasztikus emlősebészet.


A tankönyv az European Society of Surgical Oncology (Európai Sebész-onkológiai Társaság) és a Central-Eastern European Breast Cancer Surgical Consortium ajánlásával alapját képezi világszerte olyan szakemberek oktatásának és licenszvizsgákra való felkészülésének, akik emlősebészettel kívánnak foglalkozni.í

311 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page