top of page
  • Szerző képeonkoplasztika

Tisztelt Betegek, Kedves Páciensek!

Frissítve: 2020. jún. 12.

Lassan talán véget ér a vírus miatti veszély időszaka, ami a semmiből felbukkanva szabályosan kifordította sarkából mindannyiunk életét. Mégis az emberek jó szándékú összefogásával, a helyes és időben folytatott járványügyi intézkedésekkel és egyesek szerint a Jóisten, míg mások szerint a szerencse segítségével mondhatni megúsztuk a tömeges megbetegedéseket és a szinte felfoghatatlan, tizedelő pusztulást. Örülhetünk hát a napsugárnak, a nyárnak, szeretteinknek és annak, hogy megint visszakapjunk szabadságunkat.
Ne felejtsük azonban azokat, akiket nem került el ez a betegség, szenvedést és esetleg halált eredményezve a családokban, vagy ha ezt nem is, de egzisztenciálisan súlyos károkat okozva, és azokat sem, akik fáradhatatlanul védtek, gyógyítottak, elláttak minket az elmúlt hónapokban. Mindenki félt, magáért vagy másért, tanuljunk belőle jobb, egymásért felelős embernek lenni, majd akkor is, ha már halványul a közvetlen fenyegetettség érzése.

Szeretném megköszönni a betegeknek, a pácienseknek és kedves hozzátartozóiknak, hogy betartották a járványügyi szabályokat, hogy vigyáztak magukra és ránk, egészségügyi szakemberekre, hogy az elmúlt hónapokban türelmesek voltak és fegyelmezetten önnön egészségügyi problémáikat, kérdéseiket, félelmeiket is félrerakták, ha kellett, hogy a közösségben megakadályozzák a járvány terjedését.


Kérem azonban, hogy aki tünetekkel rendelkezik, daganatot gyanít vagy más egyéb panasza van, ne várjon tovább, ne féljen, hanem tegye meg a szükséges első lépést és jelentkezzen vizsgálatra! Tegye ezt meg az is, akinél már csak kontrollvizsgálatok történnek, és ezek elmaradásától, elhúzódásától tart csak, egyébként panaszmentesen, vagy azok, akiknek szűrő jellegű vizsgálatait kellene tervezni, megkezdeni vagy éppen folytatni.Mi az egészségügyben, az előírásoknak és a szakma szabályainak megfelelően mindent megteszünk, hogy a rendelőkben mindannyian a legnagyobb biztonságban lehessünk, és ismét Ön és egészsége illetve gyógyulása vagy éppen szépsége lehessen a legfontosabb szempont.


A váróteremben való távolságtartás, az előjegyzés időpontjainak megfelelő elosztása, a rendszeres fertőtlenítés, a maszkviselés, a higiéniás szabályok szigorú betartása, a kísérő személyek nélküli konzultációk, amiben szíves közreműködésüket továbbra is szépen kérem.


Munkatársaimmal a legjobb tudásunk szerint állunk ismét rendelkezésükre.

Dr. habil. Mátrai Zoltán PhD FEBS általános sebész, mellkassebész, plasztikai sebész, klinikai onkológus szakorvos európai (EBSQ/UEMS) sebész onkológus, emlősebész

1 635 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

1 Comment


Unknown member
May 27, 2023

How can Pirates obtain even more offensive production


Pittsburgh Pirates News Pittsburgh Pirates: Younger Prospective buyers Supporters Ought to Be Enthusiastic About Pirates OF Canaan Smith-Njigba confirmed determination inside restoration, previously demands toward flash power Odd Pirates stories: Wil Crowe plunking a state star, Andrew McCutchen's monster truck and more Pirates Potential clients Day by day: Extra Aggression Upon Bases May possibly Deliver Excess OffenseMLB NewsAustralia guides initial holiday towards Regular quarterfinalsSalvy https://www.piratesteestore.com/Cole-Tucker-T-Shirt, Lpez location Venezuela inside of driver's seat of damaging Pool DRoki Sasaki apologizes for HBP with luggage of sweet4 aspects we've acquired inside Astros campFans sync up toward get in touch with K's at the rear of the plateThe situation battles each and every club continue to…


Like
bottom of page