top of page
  • Szerző képeonkoplasztika

Hogyan festenék mellnagyobbítás után?

Frissítve: 2020. jún. 12.


Gondolkozott már valaha azon, hogyan nézne ki teste emlő augmentáció után? Az egyik legnevesebb, implantátumokat gyártó cég, a Mertor Worldwide LLC jóvoltából saját fotó manipulálásával otthounk kényelmében megtekinthetjük, miként festenénk a beavatkozás után.


A cég 2012-ben indított egy nőknek szóló oktató célú kampányt, melynek arca Brooke Burke-Charvet színésznő és modell volt, s e kampány keretei között mutatták be az egyedülálló, interaktív New You Visualizer programot.


Burke-Charvet, aki ismerten az egészséges életmód egyik szószólója, arra buzdítja nőtársait, hogy legyenek a legjobb önmaguk, és merjék megtenni a lépéseket ennek irányába.

"Ha valaki plasztikai sebészeti beavatkozást fontolgat, igen fontos, hogy megfelelő információkon alapuló, egészséges döntés szülessen. Úgy vélem, valójában a döntéshozatal folyamata és maga a beavatkozás ugyanolyan fontossággal bírnak. Rengeteg információval bombázzák a nőket a mellnagyobbítással kapcsolatban, de a várva-várt választ nem kapják meg: 'Hogyan nézek majd ki utána'? Éppen ezért nagyon tetszik, hogy a New You Visualizer segít ennek a kérdésnek megválaszolásában!" – így nyilatkozott Burke-Charvet.

A kapmány célját David Wilson, a Mentor Worldwide LLC igazgatója foglalta össze:

"Kampányunk célja, hogy a lehető legjobb cél elérése érdekében javítsuk a nő és a plasztikai sebésze közti kommunikációt. Az emlő augmentáció piacán vezetőként úgy érezzük, felelősséggel tartozunk azért, hogy elérhetőek legyenek bizonyos segédeszközök nők számára, mivel ők fontos döntéseket hoznak testükkel kapcsolatban."

Az internetes program segítségével a plasztikai sebésszel való konzultációt megelőzően válogathaunk egyes opciók közül (például implantátum méret és forma), és vizualizálhatjuk az emlő augmentáció lehetőségeit néhány egyszerű lépésben:

  • Saját fotó (ideális esetben melltartó vagy fürdőruha felsőrész fedi a kebleket) feltöltése biztonságos felületen, majd az implantátum méretének, formájának és a mellek megemelésének beállítása

  • A saját fotó fent leírt módon történő manipulálásával saját előtte- utána képek készítése

  • Eredmények mentése a Look Book-ba (regisztrált felhasználók), amiket később akár meg is változtathatunk

  • A szimulált mellnagyobbításunk fotóit megoszthatjuk, illetve nyomtathatjuk és megmutathatjuk a választott plasztikai sebésznek

Hogyan működik?


1. A program csak angol nyelven érhető el, kezelése rendkívül egyszerű.


2. A következő jelenik meg a képernyőn:

3. Ha nem szeretne regisztrálni az oldalon, hanem egyből a lényegre térne, kattintson a kék Continue as Unregistered Guest (Folytassa nem regisztrált felhasználóként) szövegre, hogy betöltsön a "vizualizáló":


4. Saját kép (maximum 1200 kb méretű) a bal oldalon, az Open Your Photo-ra kattintással szinte azonnal betölthető. A megjelenő fehér köröket úgy kell elhelyezni a kicsi nyilak segítségével, hogy azok a mellek határain húzódjanak, majd a jobb oldalon a Make Adjustments - re (Beállítások) kattintva a Size (Méret), Lift (mell megemelése) és Adjustment Strength (a beállítás erőssége) állítható, miközben azonnal látjuk az eredményt. (Before = előtte, After = utána)


5. A változás élethű, és ha szeretnénk elmenteni, JPG formátumban letölthetjük a képet a Download Look-ra kattintva.A Mentor többek között kiemeli, hogy a 3-dimenziós vizualizáló eszköz segítséget nyújt abban, hogy a Mentor mellimplantátumok beültetését követő végeredményt elképzeljük, de a valóságban az eredmény ettől eltérhet. Az eszköz használata plasztikai sebésszel történő konzultációt semmikor nem helyettesíti.


szakmai lektor: Dr. Mátrai Zoltán PhD főorvos

37 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Commentaires


bottom of page